![]() |
|
|||||||
| Ankara Akvaryum Forumu Ankara'daki akvaryum hobicileri için yerel bilgi paylaşma amaçlı forumdur. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Herkese merhabalar
Sanırım Lelupilerim damızlık boya ulaştı. Bunlar için yuva olarak kullanmak üzere toprak saksı veya küp arıyorum. Ancak Ankara'da özellikle Çankaya civarında böyle bir malzeme bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Mert ARSLAN
|
Ankara Carrefour, Ankara Migros gibi yerlerde yok mu?
Her hangi bir saksıyı alıp, kendiniz delerek yapabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
Serhat AY
|
Praktiker de var. Ayrıca ulusta DESTİCİ var. Bentderesi dolmuş duraklarının olduğu yerdeki kavşakta mangal kömürü ve oduncuların yanında...
Ayrıca (yanılmıyorsam) Hoşdere caddesi üzerindeki, yukarıdan aşağıya inerken, kavşak yakınındaki sağ koldaki çiçekçide değişik boylarda küpler vardı. Akvaryumcularda değişik mercan kavuk-kabukları var. Genelde mavi renkte. bir kökte 3-5 adet... Ayrancıdaki ekoloji pet shop ta vardı. 8-10 kök vardı. 5 ini ben almıştım.
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
her cicekcide istediğin boyda bulabilirisin.
|
|
|
#5 | |
|
Forum Üyesi
Serhat AY
|
Alıntı:
Arayınca bulunmuyor....
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Öncelikle cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Çiçekçilerde ya plastik saksı ya da çok büyük toprak saksılar var. Praktiker'e gelince orada da plastik veya seramik var ancak toprak olanından yok. Forumdan bir arkadaş özelden attığı mesajda kendisinde fazladan saksılar olduğunu ve verebileceğini iletti. Uygun bir zamanda teslim alacağım.
Saygılar
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 11:57 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)